Antena Meniu Search
x

Video Un medic din Odobeşti s-a autodenunţat că a prestat muncă la negru. Prefectura Vrancea i-a cerut să nu uite jurământul depus la început de carieră

Caz incredibil în judeţul Vrancea! Un medic de familie s-a autodenunţat autorităţilor după ce a prestat muncă la negru. Acesta lucrează la un centru de vaccinare fără nicio formă legală.

de Adrian Obreja

la 10.02.2021, 09:56

Vezi și
  • Un medic de familie s-a autodenunţat autorităţilor după ce a prestat muncă la negru

Medicul de familie din Odobeşti a redactat acest denunţ pe data de 7 febuarie şi l-a trimis către Prefectura Vrancea, Direcţia de Sănătate Vrancea şi Primăria Odobeşti.

În acel document, medicul precizează că în această perioadă în care a prestat servicii la cabinetul de vaccinare împotriva Covid, nu a existat niciun contract, nicio convenţie şi cere autorităţilor să reglementeze acest lucru. 

Drept la replică

Prefectul de Vrancea i-a transmis prin intermediul unui drept la replică faptul că acest denunţ conţine doar opinii personale şi că este lipsit de orice fundament legal.

În plus, i-a transmis că duce în eroare opinia publică şi că a depus un jurământ la absolvirea facultăţii şi nu ar trebui să uite asta.

Citeşte şi: Un bărbat din Gorj a fost vaccinat cu serul greşit la rapel, autoritățile au deschis un dosar penal

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un medic din Odobeşti s-a autodenunţat că a prestat muncă la negru. Prefectura Vrancea i-a cerut să nu uite jurământul depus la început de carieră