Antena Meniu Search
x

Un militar a trecut prin război, dar a murit într-un canal

A luptat pentru patrie, în Kosovo. Şi s-a întors întreg acasă. Doar ca să se stingă, împreună cu doi prieteni, după un accident înfiorător. Un militar din Tulcea şi prietenii lui au murit după ce s-au spulberat de un pod şi au plonjat într-un canal adânc de patru metri

Vezi și

A luptat pentru patrie, în Kosovo. Şi s-a întors întreg acasă. Doar ca să se stingă, împreună cu doi prieteni, după un accident înfiorător. Un militar din Tulcea şi prietenii lui au murit după ce s-au spulberat de un pod şi au plonjat într-un canal adânc de patru metri.

A sperat, pânã în ultima clipã, cã fratele ei va trãi. Cã salvatorii vor reuºi sã îi porneascã inima, în faþa zecilor de martori înghețați de scena la care asistã. Speranþele s-au stins. Odatã cu Laurențiu.

Erau trei pasageri. Prieteni buni. Se întorceau acasã dintr-o vizitã. Mașina lor s-a zdrobit de un pod și a fost proiectatã în apã.

Când au ajuns pompierii și ambulanțele, doi dintre ei erau captivi în mașinã. Nu mai mișcau.

Al treilea a fost scos dupã zeci de minute de cãutãri. Cristi era soldat, în infanteria marinã. Luptase pentru tricolor, tocmai în Kosovo.

S-a întors la fetițele lui, de fiecare datã. Asearã nu a mai ajuns acasã. Va fi înmormântat cu onoruri militare, peste douã zile, împreunã cu prietenii lui .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un militar a trecut prin război, dar a murit într-un canal