Antena Meniu Search
x

Observator Special: Cum arata o zi din viata unui motan premiant

E greu sa fii pisica in ziua de azi. Ai multe responsabilitati. Trebuie sa faci temele cu copiii, sa verifici fiecare punga care intra in casa, sa aspiri si chiar sa ai grija de plante.

Vezi și

Cu toate acestea, exista feline care reusesc sa imbine ambele lucruri. Boris are doi ani si este un motan harnic.

Pe Boris l-am intalnit la concursul de frumusete felina Sofisticat. Nu facea marea lucru. Statea in cusca lui si lenevea. Cand a vazut camera de filmat s-a activat si a devenit curios. A castigat cupa pentru cel mai bun mascul castrat.

Acasa, Boris se joaca pe computer. Nu singur, ci cu Andrei, stapanul lui.

Totusi, ce pasiuni mai are Boris, in afara jocurilor pe computer si a camerelor de filmat? Ii place sa citeasca. Ajunge sa deschizi o carte langa el, ca si tasneste. Plus ca se asigura ca Andrei isi face temele zi de zi.

Cand nu invata, Boris se uita la televizor. E un moment in care nimeni nu poate atinge telecomanda. Cu toate acestea, poate fi deturnat cu ajutorul portofelelor cu care adora sa se joace sau cu ajutorul unei beri la doza.

De asemenea, Boris iubeste aspiratorul, dar si florile, carora le mananca frunzele cu perseverenta.

Serile si le petrece pe canapea alaturi de familia lui. Vizioneaza un film bun si apoi se culca. Nu oricum, ci invelit si cu capul pe perna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Cum arata o zi din viata unui motan premiant