Antena Meniu Search
x

Un nou recurs in procesul lui Serban Huidu: Asiguratorul si rudele victimelor cer majorarea despagubirilor

Familiile victimelor din accidentul provocat de Serban Huidu vor afla astazi care va fi valoarea despagubirilor pe care le vor primi. Firma de asigurari, care trebuie sa plateasca daune civile de peste 360.000 de euro a atacat sentinta instantei.

Vezi și

UPDATE 15:11Serban Huidu va plati daune de 190.000 de euro, doar jumatate din suma initiala.

In acelasi timp, fiica uneia dintre victime a cerut majorarea despagubirilor stabilite pentru ea de la 120.000 de euro la 240.000. Este o decizie definitiva.

Recursul a fost formulat atat de reprezentantul firmei de asigurari, cat si de urmasii victimelor. Acestia din urma au cerut majorarea cuantumului despagubirilor, aratand ca sumele stabilite de Judecatoria Brasov nu sunt suficiente.

De partea cealalta, asiguratorul a aratat ca sumele sunt extrem de mari si ca ar duce la imbogatirea pe nedrept a urmasilor victimelor si in acest sens a prezentat chiar un tabel cu despagubirile practicate in intreaga Uniune Europeana. Potrivit acestui tabel, fiecare urmas al victimelor ar fi trebuit sa primeasca aproximativ 10.000 de euro cu titlul de daune morale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un nou recurs in procesul lui Serban Huidu: Asiguratorul si rudele victimelor cer majorarea despagubirilor