Antena Meniu Search
x

Video Un ONG a cerut unui primar din Cluj burse pentru elevi, însă acesta a răspuns prin citate din Biblie: Răspunde nebunului după nebunia lui să nu se creadă prea înțelept

Gestul de neînţeles al unui primar dintr-o localitate clujeană. La solicitarea unui ONG de a acorda burse speciale elevilor merituoşi, edilul a refuzat cu citate din Biblie. Versetele au fost aşternute pe hârtia oficială cu antet şi ştampila şi trimise de pe adresa oficială a primăriei.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.01.2021, 14:23

Vezi și
  • Un primar din județul Cluj a răspuns unui ONG folosind versete din Biblie
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Primarul spune că după ce le-a explicat celor de la ONG motivul clar pentru care nu poate angaja bugetul local la cheltuieli fără acoperire, le-a spus și cele trei principii religioase după care se ghidează în funcția de primar, pe care o ocupă de aproape 30 de ani.

Mai exact, primarul le-a scris în adresa oficială "Supuneți-vă autorităților așa poruncește Dumnezeu, fiind îngăduite de El", referindu-se la faptul că respectă legile date de oficiali. O altă replică a primarului a fost "Răspunde nebunului după nebunia lui să nu se creadă prea înțelept", referindu-se la urmările pe care le-ar fi suportat dacă nu ar fi respectat legea cu privire la cheltuielile bugetare. 

Ultimul verset folosit de primar în răspunsul oficial a fost "Bâta din capul nebunului nu este oprită", adică ar fi intrat la pușcărie dacă angaja bugetul local la cheltuielile fără acoperire.

Pe de altă parte, primarul spune că întotdeauna a oferit ajutor elevilor buni la învățătură, din propriul buzunar. 

Mesajul primarului Gavril Mihuț

"Conduita mea se bazează pe frica de Dumnezeu, muncă cinstită, adevăr, nu fățarnica în care a-și dori să vă spun și dumneavoastră o parte din trei versete: 

  • "Supuneți-vă autorităților, așa poruncește Dumnezeu, fiind îngăduite de El"
  • "Răspunde nebunului după nebunia lui să nu se creadă prea înțelept"
  • "Bâta din capul nebunului nu este oprită"

Dacă doriți să implementați și să corectați prin proiectele dumneavoastră neajunsurile, adresați-vă Guvernului României, Ministerelor Finanțelor, Educației, nu primăriilor cu puteri finaciare limitate. 

Sper că m-ați înțeles și vă rog să vă adresați instituțiilor pe care vi le-am indicat, deoarece problemele de care trebuie să mă ocup, potrivit legii, îmi ocupă tot timpul și nu o să mai pot coresponda cu dumneavoastră".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Un ONG a cerut unui primar din Cluj burse pentru elevi, însă acesta a răspuns prin citate din Biblie: Răspunde nebunului după nebunia lui să nu se creadă prea înțelept