Antena Meniu Search
x

Un pantofar cu mâini dibace

Meseria este brăţară de aur. O ştie foarte bine Andrei, un tânăr de 34 de ani care se mândreşte cu o afacere de peste 40 de ani.

Vezi și

Meseria este brăţară de aur. O ştie foarte bine Andrei, un tânăr de 34 de ani care se mândreşte cu o afacere de peste 40 de ani. În atelierul în care Andrei face pantofi manual, stă la loc de cinste brevetul de pantofar al bunicului său.

Şi uite aşa Andrei are 34 de ani şi o afacere de 40 de ani. Nu doar utilajele le-a moştenit de la bunicul său. Şi talentul pentru cizmărie tot de la el îl are.

Andrei face pantofi pentru domnii care se respectă, la fel ca bunicul său. Cartea de meşteşugar obţinută cu multă trudă de Martin Ţinţoc în urmă cu peste 40 de ani stă la loc de cinste în atelierul din Cluj Napoca.

Lângă documentul înrămat, Andrei trudeşte cât e ziua de lungă. Iar din mâinile sale ies adevărate opere de artă. Fiecare pereche de pantofi e lucrată manual şi prin urmare e unică.

Pentru o singură pereche de pantofi este nevoie de câteva zile de trudă. Dar, rezultatul îl încântă chiar şi pe cel mai pretenţios gentlemen. La Olimpiada din 2012 de la Londra, sportivii români au păşit pe podium cu pantofi lucraţi de Andrei.

Niciodată nu şi-a făcut reclamă. Un client mulţumit e cea mai bună strategie de marketing în opinia lui Andrei. Şi îl mai ajută şi preţurile pe care le practică. Unele perechi de pantofi costă doar trei sute de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un pantofar cu mâini dibace