Antena Meniu Search
x

Un pian pentru Lipatti

Scena este viaţa lor. În lumina reflectoarelor de decenii sau în spatele scenei, ca regizor de succes. Două mari artiste se unesc pentru muzica viitorului

Vezi și

Scena este viaţa lor. În lumina reflectoarelor de decenii sau în spatele scenei, ca regizor de succes. Două mari artiste se unesc pentru muzica viitorului

Solista Corina Chiriac şi regizoarea Alice Barb s-au alăturat Campaniei "Un pian pentru Lipatti". Ele vor ca elevii talentaţi din Bucureşti să înveţe pe un instrument nou şi performant. 

După decenii de succese, Corina Chiriac revenit pe uşa din faţă la Colegiul de Artă "Dinu Lipatti". Locul în care fiecare colţ ascunde o amintire. Iar una dintre cele mai frumoase amintiri este cea în care elevii repetau pe ascuns muzica la modă.

Corina Chiriac îşi doreşte ca elevii Colegiului de Artă "Dinu Lipatti" să aibă de condiţii normale de studiu, pe măsura talentului lor.

Arta este produsă de pian pentru Alice Barb. Ea a preferat să rămână în spatele scenei, ca regizor. Dar fără pian, n-ar fi putut să fie inspirată.

Viitorii solişti sau compozitori nu trebuie să îşi înceapă cu arta improvizaţiei, pe instrumente vechi. Aşa că cele două mari nume ale scenei româneşti s-au alăturat campaniei "Un pian pentru Lipatti", pentru cumpărarea unui instrument performant. Elevii Colegiului de Artă sunt sprijiniţi de ARC România, Telekom, Orange şi Vodafone, prin platforma "Donează mai simplu".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un pian pentru Lipatti