Antena Meniu Search
x

Un poliţist braşovean a fost la un pas să îşi omoare fosta iubită chiar în faţa copilului lor de doar doi ani

Un poliţist a ajuns în cătuşe după ce a fost la un pas să îşi omoare fosta iubită. Bărbatul ar fi încercat mai întâi să o violeze.

Vezi și

Un poliţist a ajuns în cătuşe după ce a fost la un pas să îşi omoare fosta iubită. Bărbatul ar fi încercat mai întâi să o violeze, apoi i-ar fi aplicat o corecţie sub ochii fetiţei pe care o au împreună. Nu e prima oară, spune victima. Care îl acuză pe bărbat că o terorizează de ani intregi. Vă avertizăam, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Cel încătuşat şi urcat în duba poliţiei este chiar un om al legii. Mihai Trocaru este angajat al Serviciului de Imigrări şi este acuzat că a fost la un pas să îşi omoare fosta iubită. Corpul victimei este încă plin cicatrici şi vânătăi. "De trei ani de zile trăiesc un coşmar din cauza acestei persoane şi nu mai pot. M-a ameninţat cu moartea, a luat cuţitul, a vrut să mi-l bage în piept. Nu ştiu cum, printr-o minune am reuşit să scap. M-a lovit cu picioarele, cu pumnii. Nu aveam de unde să sun la poliţie, nu puteam să ies din casă, să strig la vecini. A fost un coşmar.", spune femeia.

Adina Gabor spune că ar fi fost pedepsită astfel după ce ar fi refuzat să se culce cu omul legii. Deşi are un copil de doi ani cu poliţistul, o fetiţă, femeia povesteşte că multe dintre bătăi le-ar fi primit de faţă cu cea mică: "Nu am vrut să îi dau voie să iasă cu copilul afară, venise în vizită la fetiţa noastră. M-a strâns de gât, mi-a spus că mă omoară, m-a închis într-o cameră şi a vrut să  plece cu fetiţa noastră. Pentru copil a fost o reală traumă, la doi ani copilul spunea las-o pe mami, dă-i drumul, ce îţi face tata? Îmi vreau viaţa înapoi."

Pentru ultima bătaie soră cu moartea, poliţistul-agresor a fost încătuşat chiar de colegii lui.

În această seară, poliţistul a fost arestat pentru 15 zile, dar procurorii vor contesta decizia. Tatăl poliţistului este fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist braşovean a fost la un pas să îşi omoare fosta iubită chiar în faţa copilului lor de doar doi ani