Antena Meniu Search
x

Un politist bucurestean a dus criminalistica la rang de arta

Un politist bucurestean a dus criminalistica la rang de arta. Dupa ce a ajutat la prinderea a zeci de infractori cu portretele sale robot - pe hartie sau in lut - politistul artist si-a inaugurat prima expozitie, la Teatrul de Comedie.

Vezi și

De talentul politistului artist Aurelian Badulescu s-au convins romanii care au venit la Teatrul de Comedie sa-i vada expozitia. In luni de zile de munca, Tamara Buciucianu, Amza Pelea sau George Mihaita au ajuns caricaturi extrem de reusite. “Pe mine m-au marcat foarte mult actorii de comedie. Eu fiind o fire vesela, am avut o atractie catre zona vesela a lumii”, a explicat criminalistul Aurelian Badulescu

Actorul George Mihaita a venit sa vada cu ochii lui cum. arata. “Cu talentul te nasti. Nu-l dobandesti. Are mana. Are minte. Are haz autorul”, a spus actorul George Mihaita.

Vizibil emotionat, Aurelian si-a prezentat operele nu numai in fata. modelelor. Zeci de tineri au venit sa vada arta politistului.

Aurelian Badulescu a intrat in echipa Insitututului National de Criminalistica in 2011. Absolvent al Academiei de Politie, a pus in aplicare la serviciu ce a stiut el sa faca mai bine. Arta. Reconstructie faciala, portretul robot in lut si imbatranirea faciala. Pana acum a ajutat in rezolvarea a peste 20 de cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un politist bucurestean a dus criminalistica la rang de arta