Antena Meniu Search
x

Un politist din Bucuresti, audiat dupa o executie in stil mafiot la Pitesti

Executia din strada de la Pitesti se lasa cu doua retineri - un politist si un samsar de masini. Primul este complice, celalalt, suspectul principal

Vezi și

In masina agentului, anchetatorii au gasit o cagula ca aceea folosita de asasin. In torpedou, mai era ascuns si un cleste, folosit probabil la taierea cablurilor de electricitate din zona. Mai mult, arma crimei coincide cu fosta arma din dotarea politistului. "A fost o executie in stil mafiot. S-au tras sapte focuri de arma", a declarat Ion Anghelescu, procuror.

Sunt doi suspecti de crima, ambii cercetati intr-un dosar de furt, ambii apropiati ai victimei. Amandoi au negat ca au vreo legatura cu asasinatul. Suspect de crima din prima clipa, politistul a jucat mai intai rolul prietenului indurerat. "Da, il cunosc. E un baiat din cartier de aici. Suntem. Eram amici", a explicat Andrei Toma. Si apoi rolul martorului inocent. "Cand am iesit pe geam era aici politie, era intins". Un rol care nu i-a convins pe anchetatori. Si-au dat seama imediat ca politistul si criminalul au ceva in comun.

Politistul a avut in dotare acelasi tip de pistol ca si arma crimei. A avut grija sa-l dea disparut cu mult timp in urma. "A disparut in toamna lui 2011 cand mi-a fost sparta locuinta".

In masina agentului, anchetatorii au gasit o cagula si un cleste. O cagula ar fi purtat si asasinul, in noaptea crimei, iar cu un cleste ar fi taiat cablurile de electricitate, ca sa ucida in bezna. A tras orbeste spre victima sa. Sase gloante au strapuns pieptul victimei.

"Atat politistul cat si samsarul au fost audiati, iar anchetatorii le-au luat probe din masina, din casa si chiar de pe corp", a declarat Dan Manu, seful Serviciului de Medicina Legala Arges.

Oricum, asasinul, oricine ar fi el, a purtat manusi cand a tras. Anchetatorii le-au gasit sub un pod, arse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un politist din Bucuresti, audiat dupa o executie in stil mafiot la Pitesti