Antena Meniu Search
x

Un politist din Constanta, turnat de hoti

Un politist din Constanta este cercetat dupa ce a fost filmat chiar in timp ce primea spaga de la un grup de hoti. Aceiasi care, cum s-au vazut incoltiti, l-au si turnat. Iar politistul nu ar fi fost singur in "afacere". I-ar fi tinut partea si un jandarm.

Vezi și

Inregistrarea surprinsa de un amator e limpede ca lumina zilei. De altfel, totul se petrec. chiar in miezul zilei. Se vede cum fierul vechi, furat, e incarcat intr-o caruta, de o gasca de tineri rromi.

Doi dintre tineri opresc apoi langa masina unui politist. Omul, aflat chiar in timpul serviciului, coboara, intinde mana, ca sa-si ia in primire spaga. Totul se petrece cat ai clipi. Intra rapid in masina in care il asteapta un alt "reprezentant" al legii. Un jandarm. Portiera e inchisa, tranzactia efectuata, dar. in cele din urma, nimeni nu scapa de adevaratii politisti. 

“Politistii constanteni, actionand in baza unor sesizari, au surprins in flagrant in zona Energia din municipiul Constanta mai multe persoane care sustrageau fier vechi. Cu aceasta ocazie, s-a documentat si activitatea unui politist”, a declarat purtatorul de cuvant al IPS Constanta.

Chiar hotii au fost cei care l-au parat pe agent.

Conducerea IPJ Constanta, dar si jandarmeria au declansat anchete interne. Politistul de 37 de ani si-a dat demisia. Este cercetat pentru favorizarea infractorului si luare de mita. Atat hotii de fier vechi, cat si agentul sunt cercetati in libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un politist din Constanta, turnat de hoti