Antena Meniu Search
x

Gestul impresionant făcut de un bărbat care a găsit pe stradă un portofel cu peste 4 mii de lei, în Târgu Mureş

Erau banii pentru marfă, iar femeia ar fi alergat câteva săptămâni să-şi refacă toate actele, dacă nu ar fi avut noroc.

Vezi și

Erau banii pentru marfă, iar femeia ar fi alergat câteva săptămâni să-şi refacă toate actele, dacă nu ar fi avut noroc. Portofelul a fost găsit de un bărbat care nici măcar n-a vrut să ştie peste ce avere a dat. Seara s-a dus la adresa din buletin şi a înapoiat totul proprietarei.

E conştientă că sunt puţini cei care ar fi făcut gestul bărbatului. Patroana şi-a dat seama că nu mai are cei 4 mii de lei după trei ore. Dar degeaba s-a întors să-l caute.

Alina Togănel, proprietara portofelului: "Am luat un aranjament şi portofelul în mână. Le-am pus pe ambele pe maşină, aranjamentul l-am pus ulterior pe bancheta din spate, dar portofelul nu. Am realizat că nu am portofelul. Când mi-a venit un furnizor cu marfă. Mi-am luat gândul de la el, sincer."

Şi mai rău îi părea pentru acte. Când a ajuns seara acasă, i-a povestit soţului totul.

Alina Togănel, proprietara portofelului: "La două minute după discuţia cu soţul meu sună interfonul. Un bărbat. Îi fac lu bărbati-miu: ăsta e omul cu portofelul meu! Zice da, nu cred."

Dar chiar aşa era.

Vali Biriş, bărbatul care a găsit portofelul: "L-am luat, l-am ridicat, nici nu m-am uitat în portmoneu, vă spun sincer. Pe mine mă interesa un act, un document, că să pot să i-l înapoiez proprietarului. Fiecare muncim pentru bani. E clar că şi mie mi-ar fi părut rău dacă mi s-ar fi întâmplat şi să nu-i recuperez. Când am dat să-l iau era un ţigan cu o bicicletă şi l-a observat şi el. Am fost un om potrivit la locul potrivit."

În portofelul, femeia avea şi multe carduri dar şi iconiţe. Care i-au purtat noroc, spune ea acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Gestul impresionant făcut de un bărbat care a găsit pe stradă un portofel cu peste 4 mii de lei, în Târgu Mureş