Antena Meniu Search
x

Un preot dansator face furori pe internet

Enoriasii isi fac iar cruce, dupa ce s-au minunat cand au vazut calendarul cu asa-zisi-preoti ortodocsi in ipostaze neortodocse. Un preot dansator face acum furori pe internet

Vezi și

Sutana nu pare sa-l jeneze deloc pe parinte care executa schemele ca un artist. Nici n-ar fi un adevarat slujitor al Bisericii Ortodocse, care s-a lepadat de popii fara inhibitii.

Un preot in ipostaze deloc pioase, insa nu ar fi prima data pentru acesti asa-zisi oameni ai bisericii. Pe acelasi site, un calendar cu slujitorii Domnului sumar imbracati sau chiar goi a socat toata lumea.

Inaltii prelati din BOR si-au facut cruce pentru ca pe pagina respectiva se vorbea despre "preoti ortodocsi romani". "Imaginile indecente cu fotomodele care pozeaza drept preoti ortodocsi din mai multe tari denota intentia vadita de calomniere si defaimare a slujitorilor ortodocsi", se arata intr-un comunicat.

Posibil sau nu, cert este ca site-ul cu pricina si-a vazut mai departe de "munca". A organizat chiar si casting printre studentii la teologie, pentru a poza mai mult dezbracati, inconjurati de simboluri religioase, in calendare si filmulete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un preot dansator face furori pe internet