Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un primar ameninţă că îşi va da foc în faţa Guvernului pentru că nu găseşte un medic care să vină în comuna sa

Primarul unei localităţi din judeţul Iaşi a ameninţat că îşi va da foc în faţa Guvernului şi că va cere să fie eutanasiat! Motivul pentru care edilul a recurs la metoda inedită de protest este acela că nu găseşte un medic care să lucreze la dispensarul din comuna sa.

de Redactia Observator

la 04.09.2017 , 16:30

Primarul unei localităţi din judeţul Iaşi a ameninţat că îşi va da foc în faţa Guvernului şi că va cere să fie eutanasiat!

Motivul pentru care edilul a recurs la metoda inedită de protest este acela că nu găseşte un medic care să lucreze la dispensarul din comuna sa.

Vasile Corneluş Baciu, primar la al patrulea mandat în comuna Alexandru Ioan Cuza, a anunţat că îşi va da foc la Bucureşti pentru că nu găseşte un medic care să aibă grijă de cei 1.800 de asiguraţi din localitatea sa.

Articolul continuă după reclamă

Începând cu 1 septembrie, medicul din comună a plecat în Franţa şi a lăsat comunitatea baltă. De mai multe zile, edilul încearcă să găsească un înlocuitor, dar toate eforturile lui s-au dovedit a fi fără succes.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un primar ameninţă că îşi va da foc în faţa Guvernului pentru că nu găseşte un medic care să vină în comuna sa