Antena Meniu Search
x

Un profesor a fost surprins când jigneşte şi umileşte un elev

În clasă, pofesorul face ce vrea! Jigneşte şi umileşte chiar şi un copil de 11 ani. O mamă care simţea că ceva nu e în regula la şcoala băiatului ei, s-a decis să îl înregistreze pe diriginte.

Vezi și

Iar imaginile sunt uluitoare.

"Dascălul" e generos cu injuriile şi îi îndeamnă pe elevi să se comporte la fel. Şi cum să schimbi sistemul e aproape imposibil, părinţii au fost nevoiţi, în cele din urmă, să mute copilul la o şcoală privată.

"Băi, scrie, n-auzi, eşti prost? Scrie, îţi spun a treia oară! Văd că-ţi merge gura şi pentru aparat. Gura aia a ta nesimţită şi mare ca tine. Mai vezi pe cineva că behăie aşa, ca tine? Dar, ce vreţi de la un handicapat?", urla dirigintele.

Sunt cuvinte grele, adresate de dascăl unui copil de 11 ani. A cărui singură vină e că se adaptează greu şi nu îşi poate controla emoţiile. Au ieşit la iveală după ce mama băiatului a decis să îi monteze o cameră ascunsă în uniformă.

"Băi, iar eşti prost, mă? În fiecare zi eşti prost, nu te-ai săturat? Nu vorbesc cu tine că eşti nesimţit", urla dirigintele în altă zi.

Totul s-a întâmplat la liceul Eugen Lovinescu din Capitală. După mai bine de un an în care părinţii n-au găsit înţelegere la conducerea şcolii şi nici unde altundeva în învăţământul de stat, au decis să îl mute la o şcoală privată.

Acum, e un copil normal. Îi place matematica. Joacă şah şi face sport. Semn că avea nevoie doar de puţină răbdare şi înţelegere din partea profesorilor.

Se întâmpla în 2011. Părinţii au depus o plângere penală împotriva profesorului care l-a jignit pe copil şi le-au cerut judecătorilor banii cu care să îl poată ţine pe copilul lor la şcoala privată. Nu au obţinut nici până acum o rezolvare, iar dascălul cu pricina încă profesează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un profesor a fost surprins când jigneşte şi umileşte un elev