Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Un profesor de religie le explică elevilor cum i-ar EXTERMINA pe ţigani

Un profesor de religie din Timişoara le explică elevilor săi ce le-ar face rromilor dacă i-ar întâlni la semafor şi le spune acestora că regretă faptul că mareşalul Antonescu nu a mai trăit un an!

Zilele acestea a apărut pe Youtube un filmuleţ în care profesorul Andrei Lehaci le spune elevilor săi la ora de religie, de la clasa Seminarului Teologic a Colegiului "Carmen Sylva",  cum ar extermina el rromii! 

Profesorul face remarci rasiste şi foloseşte un limbaj de stradă, care nu face cinste unui cadru didactic, informează site-ul oradetimis.oradestiri.ro. 

"Dacă i-aş vedea la semafor, aş trece cu maşina peste ei înainte şi înapoi", îşi începe profesorul ora de religie! 

Acesta are un mare regret: le spune elevilor săi că şi-ar fi dorit ca mareşalul Antonescu să mai fi trăit un an, pentru a-i extermina pe rromi. 

"Dacă Antonescu a făcut un lucru bun, a fost ăla că i-a exterminat. Dacă ar mai fi trăit un an, mă, bată-i Dumnezeu, să mai fi trăit un an. Mă, nu vă uitaţi în gura la toţi rahaţii că i-au exterminat pe evrei. Mă, nu fiţi tâmpiţei, nu fiţi ghiolbani, nu vă uitaţi în gura la toţi rahaţii", le spune preotul elevilor săi. 

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean au luat cunoştinţă de acest videoclip şi vor decide ce sancţiuni se vor aplica în cazul profesorului de religie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » ŞOCANT! Un profesor de religie le explică elevilor cum i-ar EXTERMINA pe ţigani