Antena Meniu Search
x

Un profesor din Satu Mare are un laptop din prima serie apărută în lume

Cu puţin noroc, un profesor din Satu Mare s-ar putea îmbogăţi peste noapte. Omul deţine un laptop din prima serie apărută în lume.

Vezi și

 Cu puţin noroc, un profesor din Satu Mare s-ar putea îmbogăţi peste noapte. Omul deţine un laptop din prima serie apărută în lume. E cât o foaie A4. Şi n-are două kilograme. Faceţi cunoştinţă cu laptopul considerat a fi printre primele din lume, Epson HX-20. La masă cu el stă şi proprietarul lui, domnul Bondici. Şi ni-l prezintă.

Aparatul a ajuns la el prin intermediul fiului lui, care lucrează în Italia. Ştie că tatăl lui e pasionat de electronică şi de lucruri vechi, în special. Acum, bărbatul din Satu Mare vrea şi el să dea cuiva calculatorul portabil. Dar pe bani. Pe cel puţin 500 de euro.

Aşa speră că îşi va putea cumpăra unul nou-nouţ, din zilele noastre. Ce trebuie să ştie cei interesanţi este că deşi laptopul este în stare perfectă, aduce mai mult a piesă de muzeu. Şi asta pentru că performanţele sunt evident reduse în comparaţie cu ce e azi pe piaţă. Pentru colecţionari însă, laptopul pare piesa ideală care pe viitor le-ar putea aduce bani frumoşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un profesor din Satu Mare are un laptop din prima serie apărută în lume