Antena Meniu Search
x

Un pelican rătăcit şi doi tigrii siberiani sunt cei mai noi locatari ai Grădinii Zoologice din Galaţi

Grădina Zoologică din Galaţi a primit noi locatari. Primul a ajuns Pix, un pui de pelican care nu a reuşit să-şi urmeze părinţii în ţările calde.

la 29.01.2018, 18:16
Vezi și

Grădina Zoologică din Galaţi a primit noi locatari. Primul a ajuns Pix, un pui de pelican care nu a reuşit să-şi urmeze părinţii în ţările calde şi a fost găsit pe malul râului Siret. Tot acolo au ajuns Nera şi Baghera, două femele de tigru siberian, foste vedete ale Circului Globus.

Pelicanul a ajuns acum pe mâini bune. Ar fi murit de frig dacă un gălăţean nu-l zărea pe malul apei.

Am găsit îngheţat, rănit, un pelican. L-am scos din apă şi am sunat la politia locală, povesteşte Alin, bărbatul care l-a găsit.

Pasărea s-a pierdut de familia ei în toamnă, când ar fi trebuit să ajungă în ţările calde. Poliţiştii locali au luat-o imediat şi au dus-o la Grădina Zoologică.

Îngrijitorii de la Grădină i-au pus deja un nume pelicanului, deşi fiind pui nu cunosc încă sexul acestuia. Îl vor striga Pix. La Zoo au fost duse şi două femele de tigru siberian: Nera şi Baghera. 

Exemplarele sunt vedete şi sunt obişnuite să fie admirate de oameni. Au fost aduse de la Circul de Stat din Bucureşti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un pelican rătăcit şi doi tigrii siberiani sunt cei mai noi locatari ai Grădinii Zoologice din Galaţi