Antena Meniu Search
x

Un pelican rătăcit şi doi tigrii siberiani sunt cei mai noi locatari ai Grădinii Zoologice din Galaţi

Grădina Zoologică din Galaţi a primit noi locatari. Primul a ajuns Pix, un pui de pelican care nu a reuşit să-şi urmeze părinţii în ţările calde.

Vezi și

Grădina Zoologică din Galaţi a primit noi locatari. Primul a ajuns Pix, un pui de pelican care nu a reuşit să-şi urmeze părinţii în ţările calde şi a fost găsit pe malul râului Siret. Tot acolo au ajuns Nera şi Baghera, două femele de tigru siberian, foste vedete ale Circului Globus.

Pelicanul a ajuns acum pe mâini bune. Ar fi murit de frig dacă un gălăţean nu-l zărea pe malul apei.

Am găsit îngheţat, rănit, un pelican. L-am scos din apă şi am sunat la politia locală, povesteşte Alin, bărbatul care l-a găsit.

Pasărea s-a pierdut de familia ei în toamnă, când ar fi trebuit să ajungă în ţările calde. Poliţiştii locali au luat-o imediat şi au dus-o la Grădina Zoologică.

Îngrijitorii de la Grădină i-au pus deja un nume pelicanului, deşi fiind pui nu cunosc încă sexul acestuia. Îl vor striga Pix. La Zoo au fost duse şi două femele de tigru siberian: Nera şi Baghera. 

Exemplarele sunt vedete şi sunt obişnuite să fie admirate de oameni. Au fost aduse de la Circul de Stat din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un pelican rătăcit şi doi tigrii siberiani sunt cei mai noi locatari ai Grădinii Zoologice din Galaţi