Antena Meniu Search
x

Un roi de albine agitate şi-a găsit adăpost în faţa sediului Băncii Centrale

Albinele trag la miere, aşa cum banii trag la BNR. Nu e comparaţie întâmplătoare. Un roi de albine şi-au făcut colonie chiar în faţa sediului Băncii Centrale

la 22.05.2014, 20:45
Vezi și

Albinele trag la miere, aşa cum banii trag la BNR. Nu e comparaţie întâmplătoare. Un roi de albine şi-au făcut colonie chiar în faţa sediului Băncii Centrale

Un roi de albine agitate. Cu asta au dat nas în nas reporterii Observator, în centrul oraşului. Pentru ca nimeni să nu fie în pericol, au sunat la 112, iar de acolo au ajuns într-un alt dispecerat, de data aceasta al Poliţiei Capitalei.

Omul din dispecerat ne-a explicat fenomenul, însă nu l-a considerat o urgenţă. Aşa că politicos ne-a oferit. numărul de telefon al unui apicultor. Convins, într-un final, că e datoria lui să cheme specialistul, dispecerul trece la treabă. Între timp, jandarmii de la BNR au trecut la acţiune, iar surpriza a fost tot la un telefon distanţă.

Albinele care s-au adăpostit în copacul de la Banca Naţională vor mai sta aici câteva ore bune. Asta pentru că, abia spre seară, va ajunge aici apicultorul chemat de jandarmii de la BNR care au şi împrejmuit zona ca nimeni să nu mai treacă pe sub acest copac. În schimb, apicultorul trimis de către 112 a anunţat că nu poate ajunge decât mâine.

În Deva, în schimb, se poate. Un cuib de viespi care teroriza un întreg cartier a fost lichidat pe loc, de angajaţii primăriei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un roi de albine agitate şi-a găsit adăpost în faţa sediului Băncii Centrale