Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Un roman a inventat masina anului 2020!

Masina este jumatate nemteasca, jumatate romaneasca. Pur-sange romaneasca. Are un consum incredibil la suta de kilometri: zero!!!

Vezi și

In schimb, masina merge pe apa, fan, ovaz si accelereaza pe bice. Din pacate, are doar un cal putere, respectiv un armasar pe nume Felix, dar inventatorul este convins ca in cativa ani acesta va fi singurul vehicul pe care si-l vor mai permite romanii.

Marii scriitori de SF-uri isi imaginau masinile viitorului undeva printre nori, insa n-au prevazut ca si pretul combustibilului va urca tot pana la cer. Astfel, dintr-un viitor ceva mai realist, nea Vasile s-a intors cu un autoturism de colectie."Masina am adus-o din Germania, anii trecuti si din cauza taxei de inmatricular. M-am suparat si am taiat-o in doua!"

Supararea n-a tinut mult. Nea Vasile a aflat ca a devenit bunic si s-a hotarat sa-i faca nepotului sau un cadou de o sa ajunga la stiri. "Am zis: Ia sa-i fac eu la asta o birja d-aia smechereasca, nu? O birja sau o sareta", a spus barbatul. "Am vopsit-o in culorile nationale. Doar suntem patrioti, nu?"

Specificatiile tehnice ale masinii sunt unice: un cal putere, servodirectie prin Hais si Cea, ABS cu hamuri si motor cu sistem turbo-bici. Vehiculul este dotat si cu copite de iarna, dar si cu aer conditionat model "coada calului." Dotarile interioare sunt de top: "Aici am avariile care se vad. Aici am un aparat de radio. Aici am locul de bricheta il folosesc pentru televizor, am televizor la 12 volti".

"N-am treaba cu politia, am avarii, calul e cuminte, tin pe partea dreapta. Nu ma ploua, nu ma ninge, e salut de mers".

Masina cu un cal putere a devenit atractia judetului Bistrita-Nasaud. In doar cateva minute, absolut orice sofer sau trecator si-a scos telefonul sa surprinda minunatia. Putini stiu ca in cativa ani vor avea si ei nevoie de asa ceva: "Dupa previziunile mele, asa se va ajunge. Tinand cont de benzina, taxe, taxe, taxe! Pentru ca in tara nu mai sunt bani. Sacul e gol. Guvernul traieste numai din impozite si amenzi".

Om trai, om vedea si om necheza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Un roman a inventat masina anului 2020!