Antena Meniu Search
x

Un român condamnat în Italia pentru furt din bancomate, prins la Suceava

Un român condamnat în Italia după ce a furat din bancomate a fost prins în acestă dimineaţă de poliţiştii din Suceava.

Vezi și

Un român condamnat în Italia după ce a furat din bancomate a fost prins în acestă dimineaţă de poliţiştii din Suceava.

Bărbatul era condamnat pentru furturi atât din bancomate bancare explodate chiar de el, cât şi pentru furturi din maşini. Azi dimineaţă, când poliţiştii au mers după el, individul nu a vrut să se lase aşa uşor şi a încercat să fugă. Ar fi vrut chiar să sară de la etajul doi al blocului în care locuia.

În baza unui mandat de arestare emis de autorităţile italiene, bărbatul de 27 de ani a fost reţinut în acesta dimineaţă de politişti. Nu s-a lăsat însă prea uşor. A încercat să fugă. Ba chiar ar fi vrut să sară de la etajul doi al blocului în care locuia, în Rădăuţi. Tânărul fusese condamnat la 1 an şi 7 luni de închisoare în peninsulă pentru mai multe furturi din bancomate dar şi pentru furturi auto comise în Italia, Elvetia dar şi alte state din vestul europei.

Bărbatul a stat 7 luni într-o închisoare din Italia dar a fost eliberat condiţionat cu arest la domiciliu acolo. Nu a respectat însă termenii arestării condiţionate iar autorităţiile italiene au cerut reîncarcerarea. Bărbatul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile la Curtea de Apel Suceava. Şi urmează ca autorităţile din Italia să trimită mandatul european în baza căruia se va judeca extrădarea tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un român condamnat în Italia pentru furt din bancomate, prins la Suceava