Antena Meniu Search
x

O familie de bucuresteni s-a trezit cu un sarpe in curte

Proprietarul unei case din cartierul bucurestean Rahova s-a trezit, in miez de noapte, cu un musafir nepoftit in curte: un sarpe. Speriat, in special pentru nepotelul lui de trei ani si jumatate, omul s-a repezit sa prinda reptila.

Vezi și

Din fericire pentru barbat si familia lui, specimenul nu era nici pe departe atat de periculos pe cat credea el. Sarpele s-a strecurat pe sub poarta omului si putea trece neobservat, daca n-ar fi dat cainii alarma.

Fara sa stea pe ganduri si de teama ca sarpele sa nu ajunga, la un moment dat, la nepotul lui de trei ani si jumatate, barbatul si-a luat inima in dinti si s-a repezit sa-l prinda. Voia sa-l puna intr-un borcan, asa cum facuse si in urma cu un an, cand o alta reptila i-a trecut pragul.

“Am fugit la el. Am pus piciorul pe el. El s-a ridicat sa atace, ca asta era instinctul de onservare al animalelor. Imi pare rau ca l-am omorat. eu, de fapt, nu am vrut sa-l omor. Am un copil mic de trei ani si jumatate si mai mult de-asta, mai stam cu uisile deschise, geamurile, e caldura afara”, a declarat barbatul.

Odata scapati de pericol, oamenii au sunat la 112. In aceasta dimineata, un reprezentant de la primaria sectorului 5 va merge sa ia sarpele sa-l duca la laborator. In urma rezultatelor, oamenii vor afla daca au avut de-a face cu un sarpe veninos sau nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O familie de bucuresteni s-a trezit cu un sarpe in curte