Antena Meniu Search
x

Un sarpe si o pisica au pus pe jar jandarmii si pompierii din Galati

Un sarpe si o pisica au pus pe jar jandarmii si pompierii din Galati. Taratoarea a creat panica intr-un cartier de blocuri dupa ce aseara, dar si in aceasta dimineata, mai multi locatari au fost blocati de ea pe alee

Vezi și

Se pare chiar ca sarpele ar mai fi fost vazut in zona si cu o zi in urma. “El statea la soare practic si pe urma, cand s-a speriat de noi, a intrat aici in boscheti”, au povestit localnicii.

Odata ajunsi la fata locului, jandarmii au securizat zona. Si au trimis copiii cat mai departe. Dupa au venit si pompierii. Au scotocit si ei boschetii si subsolurile blocurilor, dar inarmati cu tarnacoape. Mai ales ca sarpele s-ar fi putut strecura oricand prin gaurile de aerisire.

Dupa doua ore de cautari, pompierii s-au retras. Fara captura. Si i-au rugat pe locatari sa evite zona pana la prinderea sarpelui.

Dar ziua a continuat. La fel de agitata pentru ei. Intr-un alt cartier al Galatiului, o pisica a cazut de la etajul 5. Norocul felinei a fost ca a aterizat un etaj mai jos pe pervaz. Dar cum acolo nu era nimeni s-o ajute, vecinii i-au chemat tot pe pompieri.

Echipajele au intervenit chiar cu scara telescopica. Intr-un final, salvatorul i-a inapoiat pisica stapanei. In aplauzele celor prezenti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un sarpe si o pisica au pus pe jar jandarmii si pompierii din Galati