Antena Meniu Search
x

UPDATE: Un şef de post de poliţie din Maramureş a fost asasinat, iar ucigaşul e liber. Anchetatorii încearcă să dezlege misterul crimei (VIDEO)

E cutremur în Ministerul de Interne, care nu s-a mai confruntat niciodată cu un asemenea caz şocant. Gheorghe Nistor, un poliţist cu vechime, respectat în comunitatea din Vişeu de Jos din Maramureş, a fost înjunghiat mortal.

Vezi și

E cutremur în Ministerul de Interne, care nu s-a mai confruntat niciodată cu un asemenea caz şocant. Gheorghe Nistor, un poliţist cu vechime, respectat în comunitatea din Vişeu de Jos, din Maramureş, a fost înjunghiat mortal.

Gheorghe Nistor, tată a doi copii şi un soţ fericit, nu avea motive să-şi ia viaţa, au spus apropiaţii. Iar legiştii le-au confirmat temerile. Agentul-şef a fost înjunghiat mortal, într-un atac brutal, semn al unui asasinat. 

Poliţistul avea 48 de ani. Ultimii 20 şi i-a petrecut în Vişeul de Jos. Crima din sediul poliţiei a declanşat alarma. Criminalul sau, criminalii sunt liberi. Şi, mai periculos de atât, înarmaţi. În post, nu a mai fost găsit armamentul, pistolul şi muniţia. 

Postul de poliţie era încuiat, iar cadavrul, abandonat înăuntru. Ceea ce a ridicat încă un semn de întrebare. Cine ar fi putut ajunge cu lejeritate în biroul agentului-şef?! 

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii ştiu că, în localităţile de la graniţa României, se comit infracţiuni periculoase. S-au întâlnit cu mafia pădurilor, dar au fost deschise şi dosare pentru trafic de persoane şi contrabandă, în ciuda renumelui de zonă turistică. 

Vişeul de Jos este comuna cunoscută pentru peisajele autentice extraordinare. Însă, astăzi, comunitatea este îngrozită. Asasinarea poliţistului şef în secţie este o veste-şoc inclusiv pentru mai marii din Poliţia Română. Niciodată, în ultimele decenii, un om al legii nu a fost ucis în locul unde ar fi trebuit să fie cel mai bine protejat.

Cei mai buni ofiţeri din Poliţia Română investighează moartea agentului şef Gheorghe Nistor şi au deja un cerc de suspecţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE: Un şef de post de poliţie din Maramureş a fost asasinat, iar ucigaşul e liber. Anchetatorii încearcă să dezlege misterul crimei (VIDEO)