Antena Meniu Search
x

Un şofer băut a provocat un accident pe centura oraşului Baia Mare

Un şofer băut putea să aibă doi oameni pe conştiinţă, după ce a provocat un accident pe centura oraşului Baia Mare. Primul a fost pasagerul din dreapta lui. Cel de-al doilea un alt participant la trafic

Vezi și

 Bărbatul, bine băut, nu a reuşit, să aprecieze corect distanţa faţă de maşina din faţa lui, pe care a lovit-o şi a aruncat-o în şanţ. Apoi a pierdut controlul propriului autoturism şi s-a răsturnat pe carosabil. Vina, spune el , îi aparţine celui pe care l-a lovit.

Bărbatul expiră aburi de alcool cu fiecare cuvânt spus în apărarea lui. A reuşit să ţină drept de volan, dar n-a mai apucat să ridice piciorul de pe acceleraţie. Deşi observase din timp maşina din faţă, care circula cu viteză mai mică. Celălalt şofer îşi aminteşte cu groază impactul care l-a trimis în şanţul de la marginea şoselei.

Poliţiştii au stabilit vinovăţia în momentul în care au pus etilotestul la gură bărbatului care a provocat accidentul. Avea 0,93 de miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ca prin minune, el şi pasagerul din dreapta lui au scăpat fără nicio rană, după ce autoturismul s-a dat peste cap.

Convins că nu putea să fie trădat de alcool, bărbatul a fost transportat la institutul de medicină legală pentru recoltarea probelor de sânge. Pe numele lui a fost întocmit dosar pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar permisul de conducere i-a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un şofer băut a provocat un accident pe centura oraşului Baia Mare