Antena Meniu Search
x

Un șofer de 22 de ani a intrat cu mașina printr-un gard, lovind în plin colegii de muncă aflaţi în pauză! O tânără a fost ucisă pe loc!

Un tânăr angajat al unei firme din Piteşti a provocat o tragedie la locul de muncă. Şi-a ucis o colegă şi i-a rănit pe alţi cinci. Erau în pauza de masă, în curtea societăţii, când au fost spulberaţi de bolidul scăpat de sub control.

Vezi și

Un tânăr angajat al unei firme din Piteşti a provocat o tragedie la locul de muncă. Şi-a ucis o colegă şi i-a rănit pe alţi cinci. Erau în pauza de masă, în curtea societăţii, când au fost spulberaţi de bolidul scăpat de sub control.

A fost una dintre primele variante luate în calcul de anchetatori, cea a unui accident premeditat. Tânărul de 22 de ani gonea cu peste 80 de kilometri pe oră chiar în curtea firmei la care lucra. Şi-a spulberat, într-o secundă, colegii care erau în pauza de masă.

Săltat de poliţişti, şoferul a declarat că o clipă de neatenţie a provocat tragedia. Se îndrepta spre ieşirea din curte, dar a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard pe care l-a rupt. De cealaltă parte, peste 50 de colegi de-ai săi luau masa. 

Tânărul şi-a parcat maşina fix în acest loc, după care, s-a dus către poartă, unde preţ de câteva minute a stat de vorbă cu fratele lui, i-a dat un pachet, iar mai apoi s-a întos la autoturism. Nici 10 metri nu s-a deplasat, căci din neateţie sau intenţionat, a intrat în acest gard de sârmă pe care l-a distrus în totalitate. Iar mai apoi, în angajaţii care luau masa. 

Pe acelaşi subiect

Irena a pierit pe loc, la 28 de ani, sub roţile bolidului. Venise din Serbia, împreună cu soţul ei, să lucreze pe o perioadă determinată. Astăzi era ultima ei zi în România. 

Starea lor este stabilă la prima evaluare, sunt în curs de investigaţie. O singura pacientă va necesita investigaţii mai ample, inclusiv o tomografie cerebrală. Nu cred că au putut să aibă vreun reflex de a se feri din calea maşinii.

Cei care au reuşit totuşi să se ferească, au suferit atacuri de panică. 35 de angajaţi au primit îngrijiri în ambulanţe.

Tânărul de 22 de ani a dat explicaţii, preţ de câteva ore, în faţa anchetatorilor. Ei trebuie să stabilească dacă a fost un accident ori o crimă pusă la cale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un șofer de 22 de ani a intrat cu mașina printr-un gard, lovind în plin colegii de muncă aflaţi în pauză! O tânără a fost ucisă pe loc!