Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR a fost forţat să facă accident

Un TIR încărcat cu 24 de tone de bare metalice a devastat o parcare din Zalău.Şoferul spune a fost nevoit să producă accidentul, după ce frânele ar fi cedat.Şi-a riscat propria viaţă, dar şi pe cea a soţiei sale, care se afla pe locul din dreapta, dar i-a salvat pe trecători

Vezi și

Un TIR încărcat cu 24 de tone de bare metalice a devastat o parcare din Zalău.Şoferul spune a fost nevoit să producă accidentul, după ce frânele ar fi cedat.Şi-a riscat propria viaţă, dar şi pe cea a soţiei sale, care se afla pe locul din dreapta, dar i-a salvat pe trecători. 

Medicii trebuie să o ducă la spital pe femeia de 29 de ani. Are mai multe răni, dar a rămas conştientă. Se afla în dreapta soţului ei, când TIR-ul s-a înţepenit într-un autobuz, pe care l-a urcat peste o altă maşină.

Şoferul are mai multe zgârieturi, dar se mulţumeşte cu un pansament. Bărbatul de 33 ani nu e băut. Le explică poliţiştilor că n-a avut de ales.

Omul spune că n-ar fi produs accidentul, dacă TIR-ul n-ar fi suferit o defecţiune tehnică. De teamă să nu producă o tragedie şi mai mare, a preferat să oprească violent, în parcarea de la marginea drumului.

Imediat după accident, pompierii s-au asigurat că nu există riscul unei explozii la bateria mastodontului. Bărbatul care a produs accidentul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi va trebui să plătească pentru pagubele făcute. Doar ancheta va stabili dacă frânele TIR-ul au cedat de la o defecţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un şofer de TIR a fost forţat să facă accident