Antena Meniu Search
x

Un spital sărac cu medici bogaţi

La maternitatea din Ploieşti e sărăcie lucie. Dar nu şi în buzunarele medicilor. Pacientele susţin că medicii le cer bani pentru orice serviciu medical pe care îl primesc în spital.

Vezi și

 La maternitatea din Ploieşti e sărăcie lucie. Dar nu şi în buzunarele medicilor. Pacientele susţin că medicii le cer bani pentru orice serviciu medical pe care îl primesc în spital. Banii se dau, însă, la cabinetele private.

La maternitatea din Ploieşti medicii au făcut din meseria lor o afacere. Cei mai mulţi au cabinete private unde îşi cheamă pacientele pentru monitorizarea sarcinii. Setul de analize şi ecografii pleacă de la 300 de lei.

Bugetul maternităţii abia ajunge pentru medicamentele gravidelor sau al copiilor. Nici personalul medical nu şi-a mai primit bonurile de masă. Nici banii pentru mâncarea pacienţilor nu ajung.

Bugetul pentru masa unei persoane este de 8 lei pe zi. În buzunarele medicilor nu e sărăcie. În urma sesizării de către echipa Observator, managerul maternităţii din Ploieşti s-a arătat deschis să primească reclamaţiile pacienţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un spital sărac cu medici bogaţi