Antena Meniu Search
x

Un tânăr a fost ucis în centrul oraşului Câmpulung, cu un singur pumn

Un tânăr, fost taximetrist, a fost ucis în centrul oraşului Câmpulung, cu un singur pumn. Agresorul s-ar fi răzbunat. În urmă cu patru ani, victima lui i-a omorât cu maşina o rudă, o fetiţă, şi a fost declarat nevinovat.

Vezi și

 Cert este că ieri, în jurul prânzului, bătăuşul i-a dat un pumn fostului taximetrist, iar în cădere, victima s-a lovit cu capul de caldarâm şi a murit pe loc.

Era în jurul prânzului, în faţa unui magazin din centrul oraşului Câmpulung. Victima, un tânăr de 35 de ani. A murit, după o singură lovitură. Un alt tânăr l-a trântit la pământ cu un pumn şi în cădere, Laurenţiu s-a lovit cu capul de gresie.

Dar cei doi se cunoşteau, după cum aveau să afle anchetatorii. În 2010, Laurenţiu, care era taximetrist, a omorât cu maşina o fetiţă care îi sărise în faţă.

Şi totuşi, a plătit cu viaţa. Agresorul lui a mărturisit la audieri că fetiţa călcată îi era rudă. Ieri a răbufnit. I-a spus în faţă fostului taximetrist că e un criminal, l-a lovit, după care a fugit. O farmacistă care a fost martoră la întreaga scenă i-a acurdat primul ajutor bărbatului căzut la pământ.

Au continuat medicii, în ambulanţă. În zadar însă. Agresorul a ajuns în spatele gratiilor. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi riscă acum să rămână în închisoare în următorii 12 ani pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a fost ucis în centrul oraşului Câmpulung, cu un singur pumn