Antena Meniu Search
x

Tragedie! A ameninţat că îşi va ucide iubita, însă nimeni nu l-a crezut în stare

Când dragostea a devenit obsesie, un tânăr s-a transformat în criminal. A anunţat pe toată lumea că nu va renunţa la Ana, decât în faţa morţii

Vezi și

Când dragostea a devenit obsesie, un tânăr s-a transformat în criminal. A anunţat pe toată lumea că nu va renunţa la Ana, decât în faţa morţii

E vocea lui Iulian. Testamentul unui criminal, obsedat de o relaţie sortită eşecului. Ana nu mai era demult prietena lui. Îi devenise prizonieră. Era acum studentă la Bucureşti. Dar el a urmărit-o.

Peste câteva zile, Iulian avea să îşi împlinească ameninţările. Ştia că fosta iubită se întorsese acasă, în Călăraşi. Era însoţită de o prietenă. Pe ea, cuţitarul a rănit-o grav. Însă pe Ana, fata care îi dăruise cândva inima, a înjunghiat-o în piept. A condamnat-o la moarte.

Însă planul nu era încă dus la capăt. Trebuia să mai moară cineva. Iulian şi-a luat viaţa şi şi-a lăsat tatăl singur.

Mama Anei a venit din Italia să-şi vadă fiica, în sicriu. I-au rămas pozele, cu o fetiţă zâmbitoare. Şi cu o tânără domnişoară, tot mai tristă. Ana suferea mult de pe urma relaţiei pe care o avusese cu Iulian.

În ultimii ani, tânăra ar fi fost bătută şi ameninţată. Urmărită de afară, prin fereastră. Pentru ameninţările lui a fost anchetat. Pus să îşi ceară scuze, niciodată închis.

Două familii se vor întâlni mâine, în cimitir. Ana şi Iulian vor fi înmormântaţi în aceeaşi zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Tragedie! A ameninţat că îşi va ucide iubita, însă nimeni nu l-a crezut în stare