Antena Meniu Search
x

Un tânăr care îşi însoţea familia în pelerinajul spre Prislop a fost spulberat pe şosea

Drumul spre rugăciune i-a adus moartea. Un tânăr arhitect care îşi însoţea familia în pelerinajul spre Prislop a fost spulberat pe şosea.

Vezi și

 Drumul spre rugăciune i-a adus moartea. Un tânăr arhitect care îşi însoţea familia în pelerinajul spre Prislop a fost spulberat pe şosea. Florin coborâse împreună cu preotul şi fratele său să schimbe o roată.

Un şofer de tir, care a împliniat chiar azi 22 de ani, i-a văzut prea târziu. Florin era un arhitect cu har. Un tânăr care credea în ce face. Şi în cel de Sus. Şi-a însoţit mama, fratele şi viitoarea cumnată, într-o călătorie a credinţei. Cei trei aveau să-l plângă, mai târziu, îmbrăţişaţi lângă microbuz.

Urmau să se alăture miilor de oameni adunaţi la mănăstirea din Prislop, dar pelerinajul s-a încheiat cu doliu. O simplă pană pe autostrada A1 a deraiat drumul credinţei spre calea suferinţei.

Erau lângă microbuzul credincioşilor. Alături de preotul care îi conducea. Un tir a trecut în viteză şi i-a spulberat. Pe fratele lui Florin l-a aruncat şi l-a lovit la mână. Tânărul arhitect nu s-a mai ridicat de pe şosea.

În ziua în care trebuia să sărbătorească, şoferul camionului a distrus o familie. Nu va uita niciodată că de ziua lui, s-a stins Florin. Acasă, în Călăraşi, pe un gard stă cartea lui de vizită.

Grădina amenajată de el. Mama şi fratele care plecaseră să se roage s-au întors distruşi. Peste o lună, Florin trebuia să petreacă la nunta fratelui său. Acum, familia care n-a mai ajuns la mormântul lui Arsenie Boca îşi va conduce fiul la cimitir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr care îşi însoţea familia în pelerinajul spre Prislop a fost spulberat pe şosea