Antena Meniu Search
x

Sfârşit tragic la Iaşi! Un adolescent de 17 ani a murit după ce a vrut să-şi facă un selfie de pe o macara. Şi prietenul lui a ajuns la spital (VIDEO)

S-a electrocutat şi a căzut în gol. Un prieten al său, care a încercat să îl ajute, a fost şi el electrocutat şi a ajuns la spital.

Vezi și

S-a electrocutat şi a căzut în gol. Un prieten al său, care a încercat să îl ajute, a fost şi el electrocutat şi a ajuns la spital.

Nenorocirea s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00. Cei doi elevi au intrat în curtea unei intreprinderi aflată în stare de conservare, au reuşit să ocolească cei câţiva paznici şi au urcat pe un pod rulant de la o macara, la aproximativ 8 metri înălţime.

Este foarte probabil ca tânărul de 17 ani să fi atins accidental un cablu electric neizolat, s-a electrocutat și a căzut în gol. Prietenul său, în vârstă de 18 ani ar fi încercat să-l ajute. Dar s-a electrocutat şi el şi a fost dus conştient la Spitalul Sfântul Spiridon pentru îngrijiri medicale. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sfârşit tragic la Iaşi! Un adolescent de 17 ani a murit după ce a vrut să-şi facă un selfie de pe o macara. Şi prietenul lui a ajuns la spital (VIDEO)