Antena Meniu Search
x

Un tanar de 18 ani a sarit cu automobilul in raul Jiu

Masina era sa devina sicriu pentru un tanar de numai 18 ani. Baiatul care si-a luat de curand permisul a sarit cu automobilul in raul Jiu

Vezi și

Tanarul, care nu stie sa inoate, a avut noroc ca un alt sofer a vazut intreaga scena si a sarit in apa dupa el. “Am derapat si mi-a sarit masina, nu aveam viteza”, a explicat acesta. “Se afla intr-o depasire, a pierdut controlul directiei si a plonjat in raul Jiu cu autovehiculul”, a declarat Valeriu Vaduva, Politia Rutiera Gorj.

Setea de viteza si lipsa de experienta l-au transformat in cascador.  Baiatul, care este sofer de numai trei saptamani, a iesit singur din masina, dar nu avea nicio sansa sa ajunga la mal. Norocul i-a zambit, insa. “Am oprit si am sarit dupa el. L-am intrebat daca mai e cineva in masina, a spus ca nu mai este nimeni, e singur si nu stie sa inoate”, a povestit salvatorul. Panicat, tanarul de 18 ani, era sa-l ia cu el pe fundul apei si pe soferul care incerca sa-i salveze viata. “I-am spus sa nu ma apuce de gat ca intram la fund. I-am intins o mana si am incercat sa nu ma apuce de gat. M-a apucat, l-am lasat im jos sa vad cat e apa de adanca. L-am apucat de picoare, l-am aruncat in sus si am reusit sa iesim amandoi".

Masina tanarului a ramas sub apa. “Am intervenit cu o Ambulanta SMURD, o autospeciala de descarcerare si un autocamion cu o barca pneumatica pentru scoaterea unui autoturism cu o persoana sarita in raul Jiu”, a declarat Aurelian Negrea. Dupa trei ore de cautari pompierii au reusit sa gaseasca masina. Acestia vor incerca din nou astazi sa aduca aduca masina la mal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Un tanar de 18 ani a sarit cu automobilul in raul Jiu