Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa de la o glumă

La 18 ani, un consătean i-a aplicat o corecţie mortală pentru o glumă.

Vezi și

Băiatul era azi-noapte într-un bar în comuna natală Puieşti împreună cu nişte colegi. S-au gândit să-i facă o farsă unui localnic şi i-au ascuns sticla de bere.

Bărbatul însă nu a gustat deloc gluma, nervos, s-a dus acasă după un cuţit şi l-a aşteptat pe tânăr la ieşirea din local.

Furios din cale afară, omul a plecat acasă. Nu s-a culcat, să îşi limpezească minţile ci s-a întors înarmat. L-a pândit pe tânăr şi l-a înjunghiat.

Pentru o sticlă de bere a înfipt cuţitul în băiatul de doar 18 ani. Daniel Nica numai ce îşi sărbătorise majoratul. Era clasa 12-a şi se pregătea pentru examenul de maturitate. Azi-noapte însă scurta lui viaţă a fost curmată.

Ucigaşul, un consătean de 48 de ani s-a enervat de la o simplă glumă făcută de tânăr şi câţiva prieteni. Când bărbatul de 48 de ani s-a văzut fără băutură a avut un singur gând. Să-l pedepsească pe cel care a îndrăznit să se atingă de ea.

Apoi s-a dus acasă şi s-a pus liniştit în pat. Acolo l-au găsit şi poliţiştii, care l-au reţinut.

Bărbatul este acum acuzat de omor şi va fi supus unei expertize psihiatrice care să stabilească dacă în momentul în care l-a ucis pe adolescent a avut sau nu discernământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa de la o glumă