Antena Meniu Search
x

Un tanar de 25 de ani se zbate intre viata si moarte pe patul de spital

Un tanar de 25 de ani se zbate intre viata si moarte pe patul de spital. Ar fi mers pentru o problema simpla, dar care s-a agravat si a fpst plimbat de la un spital la altul

Vezi și

Rudele barbatului ii acuza pe doctori ca l-au plimbat de la o unitate sanitara la alta si apoi de la o sectie la alta. Dar nu se opresc aici, oamenii spun ca in loc sa i se trateze o afectiune care il mai deranjase in urma cu un an la testicolul stang, i-a fost extirpat cel sanatos, dreptul.

Starea barbatul se inrautateste pe zi ce trece. La doar 25 de ani durerile au reaparut dupa ce vara trecuta, barbatul a ajuns la medic in Targu Neamt, cu o problema la testicolul stang, iar acum nu ar fi fost niciun motiv de ingrijorare. Asa ca sotia barbatului a vrut sa stea de vorba cu medicul care l-a operat. "L-am sunat si a urlat la mine. Ca de ce l-am sunat pe numarul personal si sa sterg numarul din telefon. A zis ca nu mai am ce cauta la el", spune Teodora Grigoras, sotia pacientului.

Barbatul este imobilizat la pat, iar pana in urma cu cateva luni era un om fericit. Sotia numai ce-i nascuse al doilea copil. "S-a prezentat cu un neoplasm de testicului drept. A fost operat. Este confirmat ca exista o patologica pentru cancer la testicul drept. Nu a respectat indicatiile care s-au dat de blocul operator", a explicat Alexandru Juncu, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Neamt.

Acum, starea tanarului este tot mai grava, iar medicii ii dau sanse reduse de vindecare. Dar deocamdata pacientul nu este transportabil, functiile vitale nu permit deocamdata nici macar transferul cu ajutorul unui elicopter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tanar de 25 de ani se zbate intre viata si moarte pe patul de spital