Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 28 de ani, agent de pază la o plajă, a murit electrocutat

O moarte dubioasă i-a pus pe gânduri pe poliţiştii din Galaţi. Un tânăr de 28 de ani, agent de pază la o plajă, a murit electrocutat.

Vezi și

 O moarte dubioasă i-a pus pe gânduri pe poliţiştii din Galaţi. Un tânăr de 28 de ani, agent de pază la o plajă, a murit electrocutat deşi în apropierea lui nu a fost găsit niciun cablu electric.

În clădirea folosită ca atelier de întreţinere al ştrandului, dar şi casă pentru unul dintre angajaţii plajei, băiatul de 28 de ani ar fi mers în vizită. Nu a mai apucat să intre. În pragul uşii ar fi căzut ca secerat.

Tânărul, student la o a doua facultate lucra de câţiva ani ca agent de pază la Administraţia Domeniului Public. Trăia doar cu mama lui, care îl înfiase şi avea nevoie de bani să-şi plătească studiile.

A fost găsit imediat ce a intrat în tură, chiar de colegul pe care intenţiona să-l viziteze. Însă lipsa arsurilor i-a determinat pe poliţişti să considere moartea tânărului suspectă.

Din analiza efectuată la faţa locului nu au existat semnele acestei electrocutări. Motiv pentru care cerem la medicină legală cauzele morţii respective.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 28 de ani, agent de pază la o plajă, a murit electrocutat