Antena Meniu Search
x

Un tânăr paramedic poartă tricoul care le dă curaj pacienților: "Azi nu moare nimeni!"

Un tânăr paramedic poartă tricoul care le dă curaj pacienților: "Azi nu moare nimeni!", scrie pe pieptul lui Cosmin.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.04.2020, 13:09

  • Paramedic SMURD cu tricoul talisman pe sub uniformă.
  • România e în plină luptă cu epidemia de coronavirus.

Un tânăr paramedic poartă tricoul care le dă curaj pacienților: "Azi nu moare nimeni!", scrie pe pieptul lui Cosmin.

În plină epidemie de coronavirus România luptă, prin medici, asistentele, ambulanțierii, infirmierele și paramedicii ei să țină sub control virusul care a aucis deja 229 de oameni la noi în țară. Sunt considerați cu toții niște eroi și în fiecare zi aflăm povești tulburătoare despre ei.

Cosmin e paramedic SMURD, e mereu în prima linie, mai ales acum, în plină epidemie. Povestea lui a fost spusă pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Dituații de Urgență.

"El este Cosmin.

Pe acelaşi subiect

Paramedic SMURD, un salvator cu povești din prima linie. El face parte din acea categorie de oameni dedicați pentru care viața unui om contează. Ca el sunt mulți. Colegii de la serviciile de ambulanță, medicii, asistenții, ceilalți paramedici, pompieri, piloți, toți, împreună, pentru ca un zâmbet să răsară senin pe chipurile celor aflați în cumpănă.

Cosmin își dorește un singur lucru: să nu vadă și să nu simtă durerea din ochii neputincioși al pacientului din fața lui.

“Azi nu moare nimeni!” -un mesaj puternic, imprimat pe un obiect de preț al lui Cosmin, un tricou norocos, încărcat de zeci, poate sute de emoții reale.

“Odată, o pacientă a facut atac de panică în ambulanță în momentul cand au pornit sirenele. A început să plangă, să spună că sfârșitul ei este aproape. Cosmin a luat-o de mană, a incercat să o calmeze si văzând că nu reușește, și-a deschis combinezonul și i-a spus:

"Vezi ce scrie? Deci, Azi nu moare nimeni!"."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr paramedic poartă tricoul care le dă curaj pacienților: "Azi nu moare nimeni!"