Antena Meniu Search
x

Anchetatorii au stabilit motivul pentru care un tânăr din Arad şi-a ucis iubita, apoi s-a sinucis lângă ea

Furios că iubita lui vrea să plece la muncă în străinătate, un tânăr a ucis-o cu o armă artizanală. Şi, după ce a tras de trei ori, şi-a pus capăt zilelor.

Vezi și

Furios că iubita lui vrea să plece la muncă în străinătate, un tânăr a ucis-o cu o armă artizanală. Şi, după ce a tras de trei ori, şi-a pus capăt zilelor. Scenele au avut loc într-un bar din Arad. Clienţii localului au descoperit trupurile celor doi în această dimineaţă. 

Orbit de furie, după o ceartă cu iubita lui, Rafael Neamţiu s-a întors cu o armă de vânătoare în barul în care lucra femeia. Şi a tras fără să ezite.

Tânărul a ucis cu o armă pe care o deţinea ilegal, o puşcă de vânătoare artizanală, de calibrul 16 milimetri, pe care a descărcat-o de trei ori. Gabriela Luca era mama unui băiat de şase ani, pe care-l avea din prima căsătorie. Era în plin proces de divorţ cu tatăl copilului, când l-a cunoscut pe Rafael Neamţiu. Povestea lor de dragoste s-a transformat în scurt timp într-una de groază. "O stare conflictuală pe motivul intenţiei victimei de a pleca la muncă în străinătate. Cei doi aveau înainte o relaţie amoroasă.", spun anchetatorii.

După ce şi-a ucis iubita, tânărul s-a sinucis. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, însă descoperirea sinistră a fost făcută abia de dimineaţă. Fără să ştie că înăuntru, cei doi zac fără viaţă, mai mulţi localnici au bătut la uşa barului. Inclusiv tatăl asasinului, care obişnuia să bea cafeaua în barul din Târnova. 

Acum, anchetatorii încearcă sa afle cum au ajuns puşca şi cartuşele de 16 milimetri în posesia tânărului. Părinţii lui nu ştiau de existenţa armei, însă acasă la bunicul său, poliţiştii au găsit mai multe cartuşe de acelaşi calibru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii au stabilit motivul pentru care un tânăr din Arad şi-a ucis iubita, apoi s-a sinucis lângă ea