Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE fără margini înainte de Crăciun! Un tată care se întorcea acasă din străinătate, de sărbători, a fost spulberat imediat după ce a coborât din autocar

O familie din Vaslui trăieşte coşmarul de Crăciun. Un tată care se întorcea de la muncă din Germania a fost lovit mortal de o maşină, la doar câteva sute de metri de casa în care îl aşteptau cele două fiice ale sale.

Vezi și

O familie din Vaslui trăieşte coşmarul de Crăciun. Un tată care se întorcea de la muncă din Germania a fost lovit mortal de o maşină, la doar câteva sute de metri de casa în care îl aşteptau cele două fiice ale sale.

Un bărbat de 35 de ani, din localitatea vasluiană Oprişiţa, abia coborâse din autocar şi se grăbea să-şi îmbrăţişeze soţia. Sub privirile ei, a fost spulberat.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul s-a petrecut pe DN 2F, în noaptea se sâmbătă spre duminică, în afara localităţii Oprişiţa, imediat după ce bărbatul de 35 de ani a coborât dintr-un autocar cu care venise acasă în vacanţă din Germania, acolo unde muncea de mai mulţi ani. 

Pe fondul întunericului şi a traversării neregulamentare, susţin anchetatorii, bărbatul a fost lovit în plin de o maşină condusă de un tânăr de 19 ani care circula dinspre municipiul Vaslui spre Bacău şi apoi târât câteva zeci de metri. Martorii spun că victima nu s-ar mai fi asigurat corespunzător întrucât se grăbea să ajungă pe partea cealaltă a drumului, unde-l aştepta soţia sa.

”Cadrele medicale solicitate la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victimă, constatând decesul. Conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat, duminică, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au întocmi dosar penal pe numele tânărului de 19 ani pentru ucidere din culpă.     

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » TRAGEDIE fără margini înainte de Crăciun! Un tată care se întorcea acasă din străinătate, de sărbători, a fost spulberat imediat după ce a coborât din autocar