Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tată și-a violat, timp de 2 ani, fiica de 11 ani!

În loc s-o ocrotească, un bărbat din judeţul Botoşani, şi-a nenorocit copila de doar 11 ani. A profitat de neputinţa şi inocenţa ei şi a violat-o ori de câte ori a vrut, vreme de doi ani

de Redactia Observator

la 15.01.2016 , 16:57

În loc s-o ocrotească, un bărbat din judeţul Botoşani, şi-a nenorocit copila de doar 11 ani. A profitat de neputinţa şi inocenţa ei şi a violat-o ori de câte ori a vrut, vreme de doi ani. Cu acordul tăcut al mamei. Femeia ştia, dar a tăcut mâlc, de frica bătăilor.

În faţa poliţiştilor, bărbatul a avut o explicaţie halucinantă. A susţinut că fiica lui l-a sedus. Chiar preotul din sat a pus capăt iadului în care trăia copila, asta după ce i-a susprins pe cei doi, tată şi fiică, în pat. Slujitorul, intrat la bănuieli, a început singur o anchetă. Timp de câteva zile i-a iscodit pe vecini. Apoi a încercat să stea de vorbă cu fata, fără ca părinţii să fie de faţă.

Până la urmă, fata n-a mai putut să tacă. I-a mărturisit unei vecine calvarul prin care trecea. Revoltător este şi că abuzurile se petreceau cu ştirea mamei. Femeia n-a îndrăznit să-l dea pe bărbat pe mâna poliţiei, de frica bătăii. De multe ori, fata mergea să doarmă la vecini. Acum, bărbatul a fost arestat. Scuzele lui sunt penibile. A spus mai întâi că a confundat-o pe copilă cu mama ei. Apoi că fiica lui l-a sedus. S-a repetat în timp, prima faptă de viol având loc cu 2 ani în urmă pe când minora avea 9 ani.

Vezi și

Cei de la protecţia copilului au decis s-o ia pe fetiţă dar şi pe cele trei surori mai mici din familie. Mama dar şi copiii vor fi consiliaţi de psihologi. Autorităţile vor decide dacă femeia, care are retard, mai poate sta lângă fiicele ei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un tată și-a violat, timp de 2 ani, fiica de 11 ani!