Antena Meniu Search
x

Un tată îşi caută fiica de 16 ani

De cinci zile, un tată îşi caută cu disperare fiica de 16 ani. Miercuri seara, fata, elevă la un colegiu din Bacău, a fost lăsată de pedagogul internatului să plece în oraş.

Vezi și

 De cinci zile, un tată îşi caută cu disperare fiica de 16 ani. Miercuri seara, fata, elevă la un colegiu din Bacău, a fost lăsată de pedagogul internatului să plece în oraş.

Şi-a dus fiica miercuri la autobuzul de Bacău. I-a dat bani Claudiei pentru ultima săptămână de şcoală şi i-a spus că o aşteaptă acasă, în vacanţă. Tatăl a vorbit cu fiica lui la telefon, cu doar câteva ore înainte de dispariţie. Claudia i-a spus că a ajuns cu bine la căminul colegiului la care era elevă. De acolo a plecat cu rolele, pentru o plimbare de seară. Nu s-a mai întors.

Dimineaţa, un pedagog a sunat la poliţie şi a anunţat dispariţia fetei. Cu o seară înainte, Claudia apucase să le spună colegelor de cameră, la telefon, că a ajuns aproape de râu. Spre râul Bistriţa au fugit şi rudele fetei când au aflat de dispariţia ei. I-au găsit lângă apă, rolele şi ochelarii de soare.

După divorţul părinţilor, Claudia şi sora ei mai mică au rămas în grija tatălui. Mama a ales să trăiască în Italia, unde munceşte. De câteva luni, nu s-a mai întors în ţară să-şi vadă fetele. Iar asta se pare că a măcinat-o pe Claudia. Neînţeleasă acasă, fata ar fi vrut să-i vorbească psihologului şcolii.

Pe o reţea de socializare, prietenii şi colegii o cheamă pe Claudia acasă. Pompierii au căutat-o astăzi pe Claudia cu bărcile, pe Bistriţa, deşi curenţii au fost destul de puternici, iar în unele locuri apa are şi 20 de metri adâncime. Claudia a fost dată în urmărire naţională. Cine a văzut-o este rugat să sune la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un tată îşi caută fiica de 16 ani