Antena Meniu Search
x

Un TIR a sărit în aer în vama Borş

Au fost imagini apocaliptice aseară în vama Borş. Remorca unui tir a sărit în aer exact în momentul în care şoferul a deschis-o. Omul a scăpat doar cu câteva arsuri minore, dar tirul său a fost distrus în totalitate.

la 17.03.2014, 08:46
Vezi și

 Iar flăcările au făcut scrum şi un camion aflat în apropiere. Alte două tiruri au fost mutate în ultima clipă din calea focului. Bărbatul poate considera că s-a născut a doua oară.

A simţit că vine miros de fum din remorcă şi a coborât să verifice. Dar când a deschis uşile, a fost aruncat câţiva metri în spate.

Şoferul trântit la pământ de suflul exploziei s-a ridicat imediat şi împreună cu colegii săi a încercat să mute cele trei tiruri. Dar numai pe două au apucat să le ia din calea flăcărilor.

Al treilea a luat foc şi o nouă explozie a zguduit vama Borş. Patru echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările aproape două ore. Au avut o misiune clară. Să impiedice focul să ajungă la benzinăria din apropiere.

Pericolul mare a fost dat de faptul că vântul sufla cu intensitate, existând pericolul propagării incendiului la obiectivele din zona incendiată, respectiv hoteluri, restaurante şi o staţie de distribuţie carburnanţi.

Dezastrul din vamă s-a văzut de la zeci de kilometri depărtare. Timp de două ore vama a fost blocată din cauza incendiului. Singura victimă a fost şoferul primului tir distrus de flăcări. Bărbatul a suferit răni minore şi a refuzat să meargă la spital.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un TIR a sărit în aer în vama Borş