Antena Meniu Search
x

Un TIR a sărit în aer în vama Borş

Au fost imagini apocaliptice aseară în vama Borş. Remorca unui tir a sărit în aer exact în momentul în care şoferul a deschis-o. Omul a scăpat doar cu câteva arsuri minore, dar tirul său a fost distrus în totalitate.

Vezi și

 Iar flăcările au făcut scrum şi un camion aflat în apropiere. Alte două tiruri au fost mutate în ultima clipă din calea focului. Bărbatul poate considera că s-a născut a doua oară.

A simţit că vine miros de fum din remorcă şi a coborât să verifice. Dar când a deschis uşile, a fost aruncat câţiva metri în spate.

Şoferul trântit la pământ de suflul exploziei s-a ridicat imediat şi împreună cu colegii săi a încercat să mute cele trei tiruri. Dar numai pe două au apucat să le ia din calea flăcărilor.

Al treilea a luat foc şi o nouă explozie a zguduit vama Borş. Patru echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările aproape două ore. Au avut o misiune clară. Să impiedice focul să ajungă la benzinăria din apropiere.

Pericolul mare a fost dat de faptul că vântul sufla cu intensitate, existând pericolul propagării incendiului la obiectivele din zona incendiată, respectiv hoteluri, restaurante şi o staţie de distribuţie carburnanţi.

Dezastrul din vamă s-a văzut de la zeci de kilometri depărtare. Timp de două ore vama a fost blocată din cauza incendiului. Singura victimă a fost şoferul primului tir distrus de flăcări. Bărbatul a suferit răni minore şi a refuzat să meargă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un TIR a sărit în aer în vama Borş