Antena Meniu Search
x

Un turist şi-a găsit sfârşitul într-o râpă pe versantul muntelui Piatra Craiului

O expediţie pe munte s-a terminat tragic pentru un grup din Republica Moldova. Un bărbat de 33 de ani a murit după ce a căzut într-o râpă pe versantul muntelui Piatra Craiului.

Vezi și

 O expediţie pe munte s-a terminat tragic pentru un grup din Republica Moldova. Un bărbat de 33 de ani a murit după ce a căzut într-o râpă pe versantul muntelui Piatra Craiului. Totul, din cauza zăpezii.

Traseul era deschis în acel moment. Ba mai mult, turistul era într-o zonă de trecere asigurată cu un cablu metalic. Doar că, la un moment dat, din cauza zăpezii, drumul în faţă se blocase. Atunci, bărbatul de 33 de ani, care era înaintea celorlalţi nouă turişti care-l însoţeau, a vrut să se întoarcă. Nu a mai reuşit. A făcut o mişcare greşită şi a căzut aproximativ 400 de metri, într-o râpă de pe un versant din Munţii Piatra Craiului.

Salvamontiştii au fost imediat anunţaţi de incident, doar că până să ajungă la bărbat a durat câteva ore, din cauza zăpezii. Din păcate, pentru viaţa bărbatului nu s-a mai putut face nimic. Turiştii care vor să meargă în Masivul Piatra Craiului sunt avertizaţi să evite deplasările care trec de cota 1.500, spre creasta muntelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un turist şi-a găsit sfârşitul într-o râpă pe versantul muntelui Piatra Craiului