Antena Meniu Search
x

Constanta: Un velier german a esuat in apropiere de port

Pasiunea pentru mare ar fi putut sa ii aduca moartea. Vorbim despre un cetatean german, care, aseara, a fost la un pas sa se innece, dupa ce velierul pe care il conducea a esuat in apropiere de Portul Turistic Tomis

Vezi și

Omul s-a apropiat prea mult de uscat, iar ambarcatiunea s-a lovit de stancile aflate in zona. Omul a transmis semnal SOS iar in cele din urma a fost salvat

Barbatul de 70 de ani venea de la Sulina iar, azi noapte, a ajuns in Portul Constanta. A vrut sa ancoreze acolo, dar ofiterii capitaniei i-au transmis ca nu exista facilitati pentru astfel de ambarcatiuni si l-au redirectionat catre Portul turistic Tomis. “A venit pe direct fara sa stie ca apropiindu-se de mal exista pericole submarine de care putina lume stie. Aici se intinde fostul dig genovez”, a declarat Constantin Lasca, specialist navigatie. Dig care acum nu se mai vede. Cert este ca velierul s-a lovit de el si a ajuns in parapet. A esuat pe stancile din fata Comandamentului Flotei, de pe faleza Cazinoului.

Din pacate, omul venit din Germania nu avea astfel de informatii si s-a apropiat prea mut de tarm. Barbatul a a fost salvat de echipajul unei alte ambarcatiuni. A fost dus la spital cu tulburari de tensiune arteriala.

Ambarcatiunea va fi scoasa pe uscat cu ajutorul unei macarale. Oftterii capitaniei vor deschide o ancheta ca sa afle cauzele incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Constanta: Un velier german a esuat in apropiere de port