Meniu
Search
x

Un viceprimar susţine că şefa lui i-a dat un pumn, l-a prins cu gura întredeschisă şi i-ar fi rupt, astfel, maxilarul. Primăriţa: Eu nu am dat în el

O altercaţie a avut loc, miercuri dimineaţă, în clădirea primăriei din comuna Grinţieş, judeţul Neamţ. „Vicele” susține că a fost bătut de primăriță, din cauza unui document, în a treia lui zi de muncă. Aceasta are o altă versiune a poveștii și spune că viceprimarul se crede deja șef. Ambii au ajuns la spital.

De Cornel Preda la 03.02.2021, 15:36
  • Alin Crețu a fost alest viceprimar în urmă cu o săptămână
  • Ana Buștihan spune că viceprimarul vrea ca toată lumea să îl asculte

Alin Crețu, viceprimarul comunei Grințieș, din județul Neamț, a ajuns la spital după o altercație cu edilul comunei. Potrivit viceprimarului din Pro România, Ana Buștihan l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței și i-ar fi provocat o ruptură de maxilar.

Altercația a avut loc în clădirea primăriei. La scurt timp, Alin Crețu a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresat de primarul PNL.

Totul ar fi început de la un document de la Ocolul Silvic, din 2019, pe care viceprimarul voia să îl supună discuției în consiliul local. Primărița ar fi rupt documentul și l-a aruncat la gunoi. Alin Crețu susține că a vrut să îl recupereze, dar în acel moment a fost lovit cu pumnul în față.

Ce spune viceprimarul Alin Crețu, despre scandalul de la Grințieș

Cu glasul plin de durere și vocea tremurândă, Alin Crețu a povestit, în timp ce aștepta ambulanța pentru investigații suplimentare, că a fost lovit violent de femeia de 52 de ani.

„Am fost lovit în față cu pumnul de către doamna primar, în biroul acesteia. (...) Am fost lovit violent cu pumnul în partea dreapta, în zona urechii, cu gura întredeschisă și cred că am maxilarul ori fisurat, ori rupt”, a declarat Alin Crețu.

Altercația ar fi pornit de la „un document pentru care am semnat astăzi de primire. „În urma acelei hârtii pentru care am semnat și am cerut explicații, de ce la acea hârtie nu s-a răspuns din 2019, dumneaei a devenit recalcitrantă, a recuperat documentul și s-a retras în biroul dânsei. (...) I-am cerut să mi-l înapoieze, atât timp cât am semnat de primire pentru acesta. Moment în care dânsa a devenit recalcitrantă, a început să țipe, a rupt documentele și le-a aruncat în coșul de gunoi. Am încercat să recuperez resturile din coșul de gunoi. Când m-am aplecat, am fost lovit violent cu pumnul (...).”, a povestit Alin Crețu.

Ce spune primarul Ana Bustihan, despre scandalul de la Grințieș

Alin Crețu a fost ales viceprimarul comunei Grințieș în urmă cu o săptămână, iar azi ar fi fost a treia lui zi de muncă în această instituție în cadrul căreia nu mai lucrase până la alegerile locale din 2020. 

Primarul Ana Buștihan, fostă contabilă a primăriei, spune că nu l-a lovit pe bărbat, că ar fi avut și ea urme dacă ar fi făcut asta, și acuză viceprimarul că de când a fost ales are impresia că el conduce primăria.

Ana Buștihan spune că acesta era nervos încă de marți, când și-ar fi depășit atribuțiile de viceprimar, iar a doua zi s-a dus la el cu un document, cu o problemă, asupra căreia urma să aibă atribuții. 

Acea copie xerox era din 2019. Dumnealui s-a supărat că era un document din 2019. Atunci i-am zis haideți că sun la Ocolul Silvic și cer unul din 2021, la zi. Am venit în biroul meu, după care a venit în biroul meu și uitându-se urât și țipând să îi dau documentele. Am intrat un pic în panică și am strigat să iasă afară din biroul meu. Am strigat de trei ori să iasă afară din birou. Nu a vrut. A plecat spre coșul de gunoi să vadă ce e pe acolo. Am intrat în panică, mi s-a făcut rău. El a spus că i-am dat un pumn și i-am rupt maxilarul, ceea ce nu e adevărat. Eu nu l-am bătut. Nu am dat în el”, a declarat Ana Buștihan.

El este de  trei zile. Nici măcar nu așteaptă să i se spună ce are de făcut. El vrea acum să comande, toată lumea să îl asculte. Eu i-am spus ieri că nu putem fi doi primari. Pentru că dumnealui este viceprimar și o să aibă atribuții stabilite prin dispoziția primarului conform legii.

Poliția efectuează cercetări în scanadlul de la Grițieș

Conform Anei Buștihan, poliția ar fi spus că viceprimarul „nu prezenta niciun fel de urme”.

Vă dați seama că dacă l-am lovit și i-am rupt maxilarul, trebuia să mă lovesc și eu, să am urme. Mi s-a făcut un pic și m-am dus la spital, pentru un atac de panică”, a mai spus primaru

La data de 3 februarie a.c., ora 09.35, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 37 de ani, din Grințieș, cu privire la faptul că a fost agresat de o femeie de 52 de ani, în timp ce se afla în interiorul unei instituții publice.

Totodată, la ora 09.47, prin apel 112, femeia de 52 de ani, a sesizat faptul că a fost agresată de bărbatul de 37 de ani.

În urma celor sesizate, ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Neamț.

- material realizat cu informaţii obţinute de corespondentul Observator Sebi Bădiţă - 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un viceprimar susţine că şefa lui i-a dat un pumn, l-a prins cu gura întredeschisă şi i-ar fi rupt, astfel, maxilarul. Primăriţa: Eu nu am dat în el

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%