Antena Meniu Search
x

Tanara care a murit calcata de TIR pe trecerea de pietoni a fost inmormantata

Durere cumplita pentru mama fetelor spulberate de TIR pe trecerea de pietoni! Si-a condus fiica cea mare, pe Ramona, pe ultimul drum. A imbracat-o in mireasa si a plans fara incetare, la capataiul ei.

Vezi și

Ramona Ion nu mai este. Acum, e doar un nume pe o panza neagra si pe o cruce din lemn, purtata de colegi, in fata unui cortegiu de sute de oameni. A sfarsit fara vina, pe o trecere de pietoni la doi pasi de sora ei.

Fratii si mama, colegi sau oameni simpli care nu o cunosteau, dar i-au auzit tragedia au condus-o pe ultimul drum.

Mama Ramonei nu s-a dezlipit nicio clipa de sicriul fetei ei. A avut-o langa ea doar 15 ani. Ar da orice pentru alte cateva minute, s-o vada zambind, ca in portretul de pe masina funerara.

Pe ultimul drum, a fost imbracata in rochie de mireasa. A murit inainte sa-si imbrace, mandra, uniforma de liceanca, asa cum visa. A apucat doar s-o probeze.

Colegii ei au venit s-o vada pentru ultima oara. Au fost primii care au sarit cu bani, s-o ajute pe mama fetelor. Stiau de lipsa banilor, dar mai stiau ceva, un secret dureros, care ducea tot spre moarte: era pe lista de asteptare pentru un transplant de ficat.

Sora Ramonei, Alina, nu a apucat apucat sa isi vada sora inca o data. E inca pe patul de spital, in Capitala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Tanara care a murit calcata de TIR pe trecerea de pietoni a fost inmormantata