Antena Meniu Search
x

O locomotivă colorată în roşu, galben şi albastru a transportat călători direct în inima Moldovei, de Ziua Unirii Principatelor

Cei de la Căile Ferate Române au păstrat tradiţia de anul trecut şi, împreună cu călătorii, au pornit cu trenul Unirii spre Iaşi.

Vezi și

Unirea Principatelor nu putea trece neobservată nici la CFR. Cei de la Căile Ferate Române au păstrat tradiţia de anul trecut şi, împreună cu călătorii, au pornit cu trenul Unirii spre Iaşi. Evident, în frunte cu o locomotivă în culorile tricolorului.

O locomotivă colorată în roşu, galben şi albastru a avut grijă să-şi transporte călătorii direct în Capitala Moldovei. 

Şi, pentru că e o zi specială, mulţi s-au gândit să profite. Mihai şi Alexandru învaţă la un liceu din Bucureşti. Le place tot ce e legat de trenuri aşa că n-aveau cum să nu profite de ocazia de a se plimba cu Trenul Unirii. 

Tot cu noaptea în cap s-au trezit şi ceilalţi pasageri. Iar unii şi-au adus cu ei şi bicicletele. 

Alina Predescu - purtator de cuvant al CFR: "Ne-am mobilizat si incercam sa facem astazi simbolic legatura Bucurestiului cu Iasul. Acest tren este unul special. in afara de faptul ca se numeste trenul unirii este tractat de o locomotiva tricolora si mai avem o galerie speciala pe care toti invitatii si pasagerii o pot admira. 

Trenul n-a plecat însă până când călătorii n-au făcut urările care se cuvin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » O locomotivă colorată în roşu, galben şi albastru a transportat călători direct în inima Moldovei, de Ziua Unirii Principatelor