Antena Meniu Search
x

Unui medic de la Salvarea din Gorj i-a fost frică să salveze!

În travaliu, însărcinată cu gemeni, o femeie a aşteptat două ore ambulanţa, chiar dacă era internată în spital.

Vezi și

În travaliu, însărcinată cu gemeni, o femeie a aşteptat două ore ambulanţa, chiar dacă era internată în spital.

Ana-Maria a ajuns dimineaţă, la spitalul din Bumbeşti Jiu iar ginecologul a decis să ceară transferul, cu ambulanţa, la Spitalul din Craiova. Medicul de pe ambulanţă a refuzat să ia gravida, de teamă că ar putea naşte, pe drum. Secretarul de stat, Raed Arafat a anunţat că este inadmisibil ca un medic să nu-şi facă datoria şi că doctorul riscă să rămână fără loc de muncă.

Ana-Maria a ajuns la spitalul din Bumbeşti Jiu cu sângerări. Medicul ginecolog care a consultat-o a decis să o trimită la un spital unde există terapie intensivă, pentru ca bebeluşii să poată primi cea mai bună îngrijire, după ce vin pe lume. Dar ambulanţa s-a lăsat aşteptată.

Până la spitalul din Bumbeşti Jiu ambulanţa avea de parcurs 20 de kilometri.

Managerul Serviciului de Ambulanţă din Târgu Jiu a declarat că solicitarea iniţială a fost făcută mult mai târziu. În plus a spus că medicul de la spitalul din Bumbeşti Jiu nu ar fi dat toate datele despre pacientă.

După câteva ore de verificări, directorul şi-a nuanţat poziţia. Şi a confirmat că ambulanţa nu a plecat la timp pentru că medicul care era la muncă a refuzat să ducă pacienta, de teamă că ea ar putea să nască pe drum.

Femeia a ajuns la Spitalul din Craiova abia după ce s-a dat un apel la 112.

Femeia a născut cu bine, iar gemenii sunt acum sub supravegherea medicilor.

Secretarul de stat, Raed Arafat a anunţat că, dacă va fi găsit vinovat, medicul care a refuzat să plece să preia pacienta, ar putea rămâne fără loc de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Unui medic de la Salvarea din Gorj i-a fost frică să salveze!