Antena Meniu Search
x

50% din oraseni isi beau cafeaua in timp ce navigheaza pe internet

Cum arata o dimineata reusita? Cu o cana mare de cafea, am spune toti si cu Facebook-ul in fata, ar completa multi. Romanii adora asta. Un studiu realizat la oras arata ca una din doua persoane isi bea cafeaua dimineata, in timp ce accesează contul personal de Facebook.

Vezi și

Potrivit studiului, 77% dintre noi consideram ca un start bun dimineata iti face toata ziua mai placuta. Asa ca facem.ce ne place. E drept, unii am descoperit demult cafeaua. Dar, mai nou, si Facebook-ul a intrat in viata noastra. Acum, nu ne mai putem desparti nici de una, nici de alta.

Studiul arata ca 52% dintre romanii care traiesc la oras, adica unu din doi oraseni isi beau cafeaua in timp ce navigheaza online, pe Facebook. Fie ca se uita ce mai fac prietenii, fie ca posteaza o melodie, fie ca le spun un "La multi ani!" virtual celor care isi serbeaza ziua de nastere, cert este ca intra pe reteaua de socializare macar pentru cateva minute.

Printre activitatile preferate de romani inca de la prima ora se mai numara: timpul petrecut alaturi de familie si, pentru ca nu vrem sa plecam de-acasa neinformati, stirile matinale.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 342 persoane, cu varsta cuprinsa intre 25 - 45 ani, toate din mediul urban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » 50% din oraseni isi beau cafeaua in timp ce navigheaza pe internet