Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai lumii mărturiseşte că şi el a trecut prin exprienţe de HĂRŢUIRE sexuală!

Tom Jones a declarat că abuzul și hărțuirea de la Hollywood sunt foarte răspândite și în industria muzicală, dezvăluind că a trecut personal prin aşa ceva.

Sir Tom Jones a declarat că abuzul și hărțuirea de la Hollywood sunt foarte răspândite și în industria muzicală, dezvăluind că a trecut personal prin astfel de experiențe, relatează joi BBC, citat de Agerpres

Cântărețul de 77 de ani a discutat despre acuzațiile care îi sunt aduse lui Harvey Weinstein într-un interviu pentru BBC.

"Astfel de lucruri s-au întâmplat mereu și în industria muzicală", a spus el.

"Au existat oameni care s-au plâns de agenți și de diferite lucruri care se așteaptă să le facă pentru a obține un contract de înregistrare, ca și un contract de film", a spus cântărețul.

Întrebat la BBC Radio 5 dacă a trecut prin astfel de experiențe, el a răspuns: "Da. La început, da. Au fost câteva lucruri de genul ăsta. Dar le eviți. Pur și simplu te ferești de ele... Dar ce s-a încercat cu femeile s-a încercat și cu bărbații".

Tom Jones spune că întâlnirea cu aceste lucruri la începutul carierei lui l-a făcut să se simtă teribil.

"Dar apoi te gândești că trebuie să scapi de persoana respectivă și că lucrurile nu pot fi așa. Trebuie să știi că tu nu faci lucrurile doar pentru că gândești: 'Ar trebui să fac asta'. Propria ta minte îți va spune lucrul acesta. Nu doar în showbusiness, ci în orice domeniu", a mai spus el.

"A existat mereu acel element acolo de care oamenii cu putere abuzează uneori, dar nu toți fac acest lucru, există și oameni buni", a adăugat el.

Tom Jones, care este instructor la emisiunea "The Voice", de pe ITV, a mai spus despre propria sa experiență: "Nu a fost rău, este vorba despre ceva ce a încercat cineva... mi s-a pus o întrebare și am spus 'Nu, mulțumesc'".

Cântărețul a fost întrebat despre acuzațiile la adresa unui număr de figuri importante de la Hollywood care au ieșit la lumină în ultimele zile.

"În showbusiness se întâmplă lucruri, iar uneori ele sunt acoperite și apoi ies la lumină și alte persoane vorbesc despre ele — este ca și cum a-i scoate dopul de la o sticlă. Ies la iveală lucruri care ar fi trebuit să se afle cu ani înainte, cine știe. Dar așa sunt lucrurile în showbusiness, te afli în ochii publicului și asta este, trebuie să iei lucrurile bune și lucrurile rele împreună", a spus Jones.

"Dar se va face dreptate. Dacă ai făcut ceva rău trebuie să plătești pentru asta sau să dovedești că nu ai făcut nimic greșit", a mai afirmat cântărețul născut în 1940.

Anterior în cursul acestei săptămâni, managerul muzical Sarah Bowden a declarat că tratamentul aplicat femeilor și exploatarea sexuală a acestora în industria muzicală este "la fel de rea, dacă nu mai rea" decât la Hollywood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai lumii mărturiseşte că şi el a trecut prin exprienţe de HĂRŢUIRE sexuală!